SubconTurkey

Hoşgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   21 Mayıs 2012, Pazartesi

Haziran 2008 Sayısı

Yıl : 5 | Sayı : 50

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     Arşiv
     İletişim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

Denizatı Petrokimya, 22 ülkeye ihracat yapıyor

2000 yılında Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesine taşınan ve 2004 yılında 2.500 metrekarelik kendi yerine taşınan Denizatı Petrokimya Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Sea Horse markası ile ürettiği ürünleri 22 Ülkeye ihraç ediyor ve 50 milyon Dolar ciroya sahip. Konu ile ilgili Denizatı Petrokimya Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd Şti. Genel Müdürü A. Şafak Akmil, oto bakım ürünlerinde bir numara, antifirizde 2, motor yağları alanında uluslararası firmalarla çekişiyoruz, Marmara Bölgesinde 6 adet aracımızla, Türkiye nin diğer bölgelerine distribütörlerimiz vasıtası ile ürünlerimizi ulaştırıyoruz dedi.

2001 yılında ihracata başladıklarını ve pik yaptıklarını söyleyen Şafak, üretimimizin yüzde 40 nı ihracat yüzde 60 yurt içi satışlarımız oluşturuyor. 2007 de 50 milyon Dolar ciro yaptık, 2008 ise yüzde 20 artış öngörüyoruz şeklinde konuştu.

22 ülkede 50 ye yakın müşterilerinin olduğunu, yurt içindede 750 müşteri ile, sektörde özel şirketler arasında ön sıralarda olduklarını söyleyen A. Şafak Akmil: “EPDK dan 30 yıllık lisans belgesine sahibiz. Sektörde yabancı firmalarda faaliyet gösteriyor, onların tek avantajı benzin istasyonları vasıtası ile reklamasyonlarını daha fazla yapmak. Bizim hedef kitlemiz yetkili servisler, madeni yağ bayileri ve petrol istasyonları. 60 a yakın ana ürünümüz var. Her biri kendi aralarında 5 e ayrılıyor buda 300 çeşit yapıyor. Siparişlerimizi bir hafta içerisinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

10 milyon Dolarlık yatırım

Denizatı Petrokimya Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü A .Şafak Akmil yatırımlarının her geçen gün arttığını belirterek sektörde yatırım bitmeceğini, üretim hatlarının daha verimli hale getirmek için çalıştıklarını, geçen yıl dolum makinelerinin hacmini artırdıklarını ve yatırım tutarlarının 10 milyon Doları  geçtiğini sözlerine ekledi.

 

  İlgili Haberler

 

Recydia Grup Şirketi Süreko A.Ş. dan Atıklara Biyo Kurutma Teknolojisi
OMV Petrol Ofisi, Madeni Yağlarda Pazar Lideri
Shell & Turcas, Madeni Yağlar Pazarında Üst Üste Beşinci Kez Lider
Lukoil, Vites Yükseltme Hedefinde
Denizatı Petrokimya, İhracatta Yeni Rekorlar Hedefliyor

  İlgili Yazılar

 

Bir üretim stratejisi olarak Volkswagen MQB nedir? Yan sanayi firmaları için ne anlam ihtiva ediyor?
Türk Sanayisinde ERP Tatminini Etkileyen Faktörlerin Analizi
Türk Havacılık Sanayisinde İlk Girişimler
İkibinoniki-ye Bir Kala
Türkiyenin Filtre Sektörü ve Gelişimi
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Şti.

  Bahçeşehir 2.Kısım Mah.(Boğazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi