SubconTurkey

HoÅŸgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   22 Mayıs 2012,

Mart 2008 Sayısı

Yıl : 5 | Sayı : 47

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     ArÅŸiv
     İletiÅŸim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış ÅŸekilde ulaÅŸmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

Dünya metalurji sektöründe kıtaların buluşma noktası ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2008 FUARLARI

16-19 Ekim tarihleri arasında Tüyap-Beylikdüzü, İstanbul da 09:30-18:30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2008 Fuarları sektörün lokomotif kuruluşlarını, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Bu yıl Tüyap-Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nin 2-3-4-5 ve 6 no lu hollerinde 30.000 m2 lik alanda düzenlenecek olan ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2008 Fuarları na yerli ve yabancı katılımcılar yoğun ilgi göstermektedir. Başlamasına 7 aydan daha fazla bir süre olmasına karşın fuarlar 95% doluluk oranına ulaşarak şimdiden 2006 yılını geride bırakmıştır. ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST Fuarları na olan bu yoğun ilgi, Türkiye pazarının yanı sıra Asya, Ortadoğu, Avrupa ve eski Sovyet ülkeleri pazarlarına ulaşmak için fuarların en önemli ve tek buluşma platformu olduğunun en büyük kanıtıdır.

2006 yılında hem katılımcı hem ziyaretçi sayısında büyük bir artış gösteren ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST Fuarları yükseliÅŸ trendini 2008 tekrarında da sürdürmektedir. Bu sene 40 kadar ülkeden 700 den fazla katılımcının sergileme yapacağı fuarlara 50 nin üzerinde ülkeden  yerli ve yabancı 14.000 den fazla ziyaretçi beklenmektedir.
 
Metalurji sektöründe Avrasya nın en önemli markası haline gelen ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST başta Almanya, İtalya, İspanya, Çin, Fransa, Hindistan, İspanya, İngiltere olmak üzere çeşitli ülkelerden döküm, demir-çelik ve demirdışı metaller sektörüne makina, ekipman, proses, malzeme, mühendislik ve hizmet sağlayan firma, sektör üreticisi ve Türk dökümcüsünü tek bir çatı altında toplamayı hedeflemektedir.

Sadece Türk Döküm Sanayicileri nin yer aldığı TURKCAST 2008 fuarında yurtdışı ve yurtiçinden gelen döküm alıcıları Türk Döküm Sektörü nün hızla büyüyen gücünü tanıma fırsatı bulacaklar, ihtiyaçlarına cevap verecek çok sayıda önemli döküm üreticisi ile tanışacaklardır.
 
Alman, İspanyol, İtalyan ve  Çin ülke pavyonları  ÅŸimdiden yerlerini aldılar ve birkaç ülke pavyonunun da katılımı beklenmektedir. Önceki fuarlarımızda olduÄŸu gibi üniversiteler ve sektörle ilgili dernekler de 16-19 Ekim haftasında bu organizasyonun birer parçası olacaklardır.

ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST Fuarları en başından bu yana uluslararası olma özelliÄŸini güçlendiren yerli ve yabancı birçok sektör organizasyonunun desteÄŸini görmektedir. Bu destekler sayesinde fuarlar kapsadıkları coÄŸrafi alanda tek ve en büyük sektörel fuar olarak kabul edilmektedir. 
 
Derneklerin desteği 2008 fuarlarının çok daha verimli ve etkili geçmesini sağlayacaktır. ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST yurtiçinden TÜDOKSAD-Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği, TMMOB Metalurji Mühendisleri Odası, TDÇÜ- Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği, DTM- TC Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı ve KOSGEB- Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından, yurtdışından ise CECOF-European Committee of Industrial Furnace and Heating Equipment Associations, CEMAFON-European Committee for Materials and Products for Foundries, EUnited- European Metallurgical Equipment Association tarafından desteklenmektedir.

ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2008 ile eÅŸ zaman ve mekanda gerçekleÅŸtirilecek iki önemli kongre; 4. Uluslararası Ankiros Döküm Kongresi, TÜDOKSAD (Türkiye Döküm Sanayicileri DerneÄŸi) tarafından, 14. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi, TMMOB Metalurji Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecektir. Dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen akademisyen ve sektör ilgililerinin katılacağı kongrelerde  sektörde yaÅŸanan en son geliÅŸmeler ve konular masaya yatırılacak, tartışılacak; karşılaşılan darboÄŸazlara ve  sorunlara karşı öneriler sunulacaktır.

Ayrı ayrı KOSGEB desteğini almış ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST Fuarları, katılımcılarına yeni pazarlar, yeni müşteriler ve süregelen müşterilerle keyifli bir kentte buluşma imkanı sağlayacaktır.

Kayıt ve içerik ile ilgili detaylı bilgiye www.ankiros.com adresinden ya da 0312 4396792 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

  İlgili Haberler

 

Lukoil, Vites Yükseltme Hedefinde
Denizatı Petrokimya, İhracatta Yeni Rekorlar Hedefliyor
BUSWORLD TURKEY 2012
4. Busworld Turkey 19 Nisan da Açılıyor
Sentez Fuar Jec Europe Fuarına Katıldı

  İlgili Yazılar

 

Bir üretim stratejisi olarak Volkswagen MQB nedir? Yan sanayi firmaları için ne anlam ihtiva ediyor?
Türk Sanayisinde ERP Tatminini Etkileyen Faktörlerin Analizi
Türk Havacılık Sanayisinde İlk Girişimler
İkibinoniki-ye Bir Kala
Kriz ve IAA Fuarı
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Åžti.

  BahçeÅŸehir 2.Kısım Mah.(BoÄŸazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEÅžEHİR-BAÅžAKÅžEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi