SubconTurkey

Hoşgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   22 Mayıs 2012,

Mart 2008 Sayısı

Yıl : 5 | Sayı : 47

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     Arşiv
     İletişim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

Supsan dan 2007 yılında rekor ihracat

Türkiye nin en büyük motor supabı, supap gaydı ve tırnak üreticisi Supsan için 2007 rekorlar yılı oldu. İhracatını yüzde 21 oranında artıran Supsan, geçen yılki üretiminin yüzde 60 ından fazlasını ihraç ederek önemli bir başarıya da imza attı. Dünyanın en büyük otomotiv markalarına supap üreten firmanın 2007 yılındaki toplam satış adedi ise 6,5 milyona yaklaştı.

Ferrari, Mercedes ve Fiat ın da aralarında olduğu çok sayıda yabancı ve yerli otomotiv markasına supap üreten Supsan, 2007 yılında ihracatını yüzde 21 artırdı. 4 milyon adedi geçen ihracat rakamıyla üretiminin yüzde 60 ından fazlasını yurtdışına satma başarısını gösteren şirket, üretim, satış ve ciro açısından da kuruluşundan bu yana en yüksek büyüme rakamlarını elde etti. Kuruluş, geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon adetlik üretiminin tamamının satışını gerçekleştirdi. Satış gelirlerini ise bir önceki yıla oranla yüzde 20 artıran Supsan ın cirosu 25 milyon dolara yaklaştı.

Geçen yıl sağladıkları başarıdan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Supsan Genel Müdürü Salih Alson, 2008 yılı hedeflerini ise şöyle açıkladı:

“2007 yılında gerek üretim, gerekse satış ve ihracatımızda rekor düzeyde büyüme elde ettik. Özellikle ihracatta sergilediğimiz başarılı performans, 2008 yılı için bize daha iddialı hedefler benimseme cesareti ve gücü veriyor. 2008 de 7,5 milyon adetlik üretim ve satış hacmine ulaşmayı hedefliyoruz.” 

Supsan hakkında
Bir Borusan Holding kuruluşu olan Supsan, 1970 yılından bu yana Eaton SRL lisansı ile üretim faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş, her türlü içten yanmalı motor için motor supabı, supap gaydı ve tırnak üretiyor. Supsan ın, ISO / TS 16949 gereksinimlerine uygunluğu, uluslararası bir denetleme kuruluşu olan TÜV CERT tarafından onaylanmış bir kalite yönetimi sistemi bulunuyor. 

Türkiye nin en büyük supap üreticisi olan Supsan ın, kendi alanında ve hizmet vermekte olduğu pazardaki payı %50 oranını aşıyor. Anadolu Isuzu, Ford Otosan, Otoyol, Oyak Renault, Tofaş FIAT, Tümosan, Türk Traktör, Uzel firmalarının supap ihtiyacı Supsan tarafından karşılanıyor.

Yurtdışı müşterileri arasında ise FIAT, Peugeot, Renault, Ferrari, Nissan, Isotta Fraschini, Volkswagen, Auto Dacia, Iveco, DAF, Volvo, JCB, Ford, GM, Chrysler, Detroit Diesel, John Deere, Manley, SBI ve Mercedes bulunuyor. 


 

 

  İlgili Haberler

 

Ünver Group, Yılda 3,5 Milyon Adet Hortum Üretiyor
Tunaoğlu Otomotiv, Knorr Bremse Firmasının 2011 Yılı En Başarılı Sac Parça Tedarikçisi Oldu
Dünya Liderliğine Hazırlanan Aktaş Holding Dünyada Bir İlk e İmza Attı: Aktaş Newtone
OTSA, Yeni Fabrika Binasında Otomotiv Sanayi İçin Üretime Devam Ediyor
Hema Endüstri A.Ş. ye Büyük Ödül

  İlgili Yazılar

 

2012-de Ne Olacak
Bağlantı Elemanlarının Cirosu 5 Milyar Dolar!
İkibinoniki-ye Bir Kala
Kıssadan Hisseler
Kriz ve IAA Fuarı
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Şti.

  Bahçeşehir 2.Kısım Mah.(Boğazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi