SubconTurkey

Hoşgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   22 Mayıs 2012,

Nisan 2008 Sayısı

Yıl : 5 | Sayı : 48

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     Arşiv
     İletişim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

HMF, bayilerini Güney Koreye götürdü

HMF Makinanın, seçkin bayilerini ve müşterilerini davet ettiği geleneksel Güney Kore seyahati 25 Şubat -1 Mart 2008 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

HMF Makina, başta Hyundai üretim tesisleri olmak üzere, başkent Seul ü ve Kore kültürünü katılımcılara yakından tanıttı. Katılımcılar Hyundai genel merkezini ziyaret ederek yetkililerden son gelişmeler ve yeni model iş makinalarıyla ilgili bilgi aldı.

Üretim tesisleri, tersanesi, oteli, alışveriş merkezleri, üniversitesi ve eğitim merkezleri ile Ulsan da yer alan ve tam bir Hyundai şehri görünümünde olan Hyundai Heavy Industries i gezen katılımcılar, Hyundai nin büyüklüğünü yakından görme fırsatı elde etti.

Busan daki Türk Şehitliğini ve Seul ü de ziyaret eden HMF ekibi, Kore nin özgün mimarisine ve zengin kültürüne tanık oldu. Müşterilerin en çok etkilendikleri anlardan biri de Hyundai fabrika ziyareti oldu. Hyundai teknolojisini bu vesile ile yakından görme fırsatı yakalayan HMF grubu, Hyundai iş makinalarının yaptığı demo gösterisini de büyük beğeni ile izledi.

Korelilerin alçakgönüllü yaşam tarzlarını, misafir-perverlikleri ve sanayideki başarıları karşısında etkilenen HMF ekibi, Türk-Kore dostluğunu bir kez daha pekiştirerek Kore den ayrıldı.

Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade eden Hyundai  iş makinası sahipleri, Hyundai nin bu gücünü ve teknolojisini gördükten sonra tercihlerinde ne kadar haklı olduklarının bir kez daha altını çizdiler.

 

  İlgili Haberler

 

Lukoil, Vites Yükseltme Hedefinde
Denizatı Petrokimya, İhracatta Yeni Rekorlar Hedefliyor
BUSWORLD TURKEY 2012
4. Busworld Turkey 19 Nisan da Açılıyor
Yan Sanayide Hedef, Daha Fazla İhracat

  İlgili Yazılar

 

Bir üretim stratejisi olarak Volkswagen MQB nedir? Yan sanayi firmaları için ne anlam ihtiva ediyor?
Türk Sanayisinde ERP Tatminini Etkileyen Faktörlerin Analizi
Türk Havacılık Sanayisinde İlk Girişimler
İkibinoniki-ye Bir Kala
Türkiyenin Filtre Sektörü ve Gelişimi
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Şti.

  Bahçeşehir 2.Kısım Mah.(Boğazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi