İstif Makineleri ve Distribütörleri Derneği nden (İSDER) yapılan açıklamada, 24 Mart 2008 Pazartesi günü yapılan seçimli olağan genel kurulda, Rızanur Meral in yeniden Yönetim Kurulu Başkanı, Ünsal Kuyucu, Orhan Aydoğan, Şerhan Işıldar ve Şükrü Eltutar ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına seçildiği belirtildi.
İstif Makineleri ve Distribütörleri Derneği nin (İSDER) Yönetim Kurulu üyelerinde değişiklik olmazken, Cüneyt Divriş, Tamer Öztoygar, Taner Köseler, Gökhan Günege, Metin Şengel, Cihangir Ağaoğlu, Ahmet Fettahoğlu nun Yönetim Kurulu Üyeleri olduğu bildirildi.
İstif makineleri sektörünün 2007 yılı faaliyetlerinin de değerlendirildiği İSDER Olağan Genel Kurul Toplantısında, dünya da 2007 yılında % 9 büyüme oranıyla 930 bin forklift satıldığı, bunun yüzde 1,13 lük kısmı olan 10 bin 500 adedinin Türkiye pazarında alıcı bulduğu bilgisi verildi. Sektörün 2008 yılının ilk iki ayında 655 adet satış rakamıyla yüzde 22 lik bir büyüme yakaladığı da kaydedildi.