SubconTurkey

Hoşgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   22 Mayıs 2012,

Ocak 2008 Sayısı

Yıl : 5 | Sayı : 45

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     Arşiv
     İletişim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

Nurmak Vida, ürünlerinin test ve ölçümünü kendi bünyesinde yapıyor

Sektördeki faaliyetine makine ve vida imalatı yaparak başlayan Nurmak Vida , 1995 yılında şirketleşerek yalnız vida imalatında uzmanlaştı. Ağırlıklı olarak standart ürünlerden olan sac vidaları, makine, plastik ve suntada kullanılan vidaların imalatını yapan firma özel imalat üretimleride gerçekleştiriyor.
 
900 m2 kapalı alanda; M3 den M8 çapa, 2,9 dan 6,3 çapa 5 mm den 120 mm boya kadar her türlü metrik, sac, makine, plastik, ucu yarıklı ve özel vida imalatı yapmaktadır.

Firmanın faaliyetleri hakkında görüştüğümüz Nurmak Vida Şirket Ortağı Vahit Özgül ağırlıklı olarak mobilya sektörü, otomotiv ve beyaz eşya imalatçılarına yönelik üretim yaptıklarını belirtti. Pazarlama şirketi bünyesinde de bayilere ürünlerini ulaştıran firma imalatı artırmaya yönelik makine parkurunda yapılan yatırımlarla çap 8, boy 120 ye kadar olan makine parkurunu yeniledi.

Nurmak Vida, yılda 300.000.000 adet üretim kapasitesine sahip

Firmanın kalite ve eğitime yönelik girişimleri hakkında da bilgi veren Vahit Özgül “Değişimin ve kalitenin sembolü olan Nurmak Vida hedeflerine ulaşma yolunda hızlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlemektedir. Buna örnek olarak bu yıl kurulan atmosfer kontrollü, kontinü bant sistemindeki Isıl İşlem bölümümüzü verebiliriz. Bunun yanı sıra çalış-maları sona eren ve faaliyete geçen Ar-Ge ve Tasarım bölümü sayesinde ürünlerimizin sevkiyatı öncesinde test ve ölçümlerini kendi iç bünyemizde yapmaktayız. İlk önce kalite diyoruz ve bu yüzden sürekli üretimi kalite kontrol altına aldık. Firmamızda verilen Toplam Kalite Yönetimi (T.K.Y.) eğitimlerinin, azmin ve çalışmalarımızın sonucu olarak DIN EN ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ni almış bulunmaktayız. Nurmak Vida olarak bununla da kalmayıp verim gücümüzü, kapasitemizi, yüksek kalitemizi artırarak en iyi hizmeti sunarak ve müşterilerimizin firmamıza olan güvenini daha da sağlamlaştırarak yola devam etmek istiyoruz  dedi.
 
Çin in bağlantı elemanları sektör için önemli bir sorun olduğunu bunun yanında sektörün de işletme sermayesi, kapasiteli çalışmama gibi eksikleri olduğuna değinen Özgül, sektörün karşı karşıya olduğu diğer sorunlarını ise şöyle dile getirdi: “Sektörümüzde finans ve kalifiye eleman sorunumuz var. Elemanlarımızı yetiştiriyoruz sonra elimizden kaçıyor. Bunun yanında müşteri şikayet edilmez ama ne istediğini bilmeyen müşteri de bizi zorluyor.”

 

  İlgili Haberler

 

Lukoil, Vites Yükseltme Hedefinde
Denizatı Petrokimya, İhracatta Yeni Rekorlar Hedefliyor
BUSWORLD TURKEY 2012
4. Busworld Turkey 19 Nisan da Açılıyor
Yan Sanayide Hedef, Daha Fazla İhracat

  İlgili Yazılar

 

Bir üretim stratejisi olarak Volkswagen MQB nedir? Yan sanayi firmaları için ne anlam ihtiva ediyor?
Türk Sanayisinde ERP Tatminini Etkileyen Faktörlerin Analizi
Türk Havacılık Sanayisinde İlk Girişimler
Bağlantı Elemanlarının Cirosu 5 Milyar Dolar!
İkibinoniki-ye Bir Kala
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Şti.

  Bahçeşehir 2.Kısım Mah.(Boğazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi