SubconTurkey

Hoşgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   8 Şubat 2012, Çarşamba

Haziran 2009 Sayısı

Yıl : 6 | Sayı : 62

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     Arşiv
     İletişim

http://www.turkeyautosummit.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 





























 

Vedat Gökçe
subcon@subconturkey.com


ÇİLEKEŞLERİN GAZETESİ


Geçen ay, Temmuz sayısını 75. PLATİN ÖZEL SAYISI olarak hazırlayacağız ve bu sayı ana ve yan sanayinin almanakı olarak bir satın alma rehberi niteliğinde olacak demiştik, hakikaten de öyle oldu. İçeriğiyle, reklamlarıyla dolu dolu bir sayı hazırladık.                 

Bu sayıda makaleleri ve kutlama yazıları ile yayınımızı onurlandıranları buradan yazmak istiyorum, Kimlerin yazısı var; Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, İSO Başkanı C.Tanıl Küçük, TOSYÖV Başkanı Yalçın Sönmez, TOSYÖV eski Başkanı Hilmi Develi, TOSYÖV-İstanbul Destekleme Derneği Başkanı Yusuf Süleyman Karadağ, BEYSAD Başkanı Bahadır Balkır, BEYSAD eski Başkanı Murat Önay,  BEYSAD Başkan Yardımcısı Besim Oktayer, BEYSAD Halkla İlişkiler Md. Ayşegül Koç, TİAD Başkanı Hayrettin Kağnıcı, BESİAD Başkanı Mustafa Tecdelioğlu, MESS Başkanı Tuğrul Kudatgobilik, OAİB Başkanı Adnan Dalgakıran, OİB Başkan Vekili  (TAYSAD eski Başkanı) Ömer Burhanoğlu, OSD Genel Sekreteri Ercan Tezer, OETK Başkanı Cengiz Kabatepe, TAYSAD Genel Sekreteri Özlem Gülşen Arkan, KalDer Başkanı A.Hamdi Doğan, SEYAD Başkanı Eser Oğuz, TİGİAD Yönetim Kurulu, TİGİAD Onursal Başkanı Erdoğan Evran, İpek Ercan, Engin Çelik, Mahmut Berk, Rıdvan Mollaoğlu, Dr.Hesna Gemici Karapıçak, Necdet Utkanlar, Emin Kuşçu.

Yine bizleri kutlayan, düzenli yazılarıyla sayfalarımızı her sayı onurlandıran yazarlarımız; PAGEV-PAGDER Genel Müdürü Barbaros Demirci, MESS Genel Sekreter Yrd. Dr. Dilek Kurt, Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Dr. İlhami Fındıkçı, Yrd. Doç. Dr. Uğur Özgöker, Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci, Makina Yüksek Mühendisi Alper Yıldız, Makina Mühendisi Necati Terziöz, MİB Koordinatörü Arslan Sanır,  Berrak Çekin, Can Komar, Eğitimci-Danışman Hakan Ömer Gider, Türk-Alman Sanayi Odası Otomotiv Komisyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ve ExTim GmbH Türkiye Direktörü Müştak Çağlar.
 
75. PLATİN ÖZEL SAYISI için onlarca makalenin yanı sıra kutlama yazıları da geldi bu yazılar SUBCONTURKEYi çıkardığımız ilk günlere götürdü hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Beğenilen ve okunan bir yayın yayımlamak gerçekten güzel ve gurur verici bir olay, Rahmetli ağabeyim Necmi Gökçe sağ olsaydı, birlikte SUBCONTURKEYi şimdi olduğu noktadan çok daha ilerilere taşımış olacaktık.

Kutlama yazılarının kimini silah zoruyla! aldık, çoğu gönüllü geldi, bizim için çok değerli yazılar. Bu yazılar kapaktan verilmeliydi veya ön sayfalarda yer almalıydı diye düşünenler olabilir. SUBCONTURKEYin bütün sayfalarının değerli ve okunur olduğunu belirtmek adına bizim için aynı zamanda özel olan bu sayfaları bilerek ve isteyerek son formamızda 158.159.160.161. ve 162. sayfalarımızda yayımladık.

Kutlama yazılarına gelecek sayılarda atıfta bulunacağım, bu yazımın başlığını TOSYÖV-İstanbul Destekleme Derneği Başkanı Yusuf Süleyman Karadağın yazısından aldım, ÇİLEKEŞLERİN GAZETESİ.

Yan sanayicilerin ve tedarikçilerin de emeğinin karşılığını aldığı, gelecek kaygısı ve korkusu yaşamadan,  daha çok istihdama ve yatırıma devam edebileceği güzel yarınların yakın olmasını umut ediyor ve diliyorum.

Bu özel sayıya yazı gönderen, reklamlarıyla destek veren, bizlere inanan ve güvenen kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, şirketlere ve dostlarımıza ve tabiî ki çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
 
Not: Bir hafta tatil, tatil sonrası 6 Ağustosta 76. sayı yayımlanacak. 25 Ağustos ta TURKISH AUTOMOTIVE SUPPLIERS MAGAZINEin yeni sayısı baskıya hazırlanacak. Bu dergi, 50 ülkeden üç bin otomotiv şirketine doğrudan posta ile gönderilecek. İki bin adette AUTOMECHANIKA-FRANKFURT OTOMOTİV SANAYİ (14-19 Eylül 2010) FUARI ve IAA-HANNOVER TİCARİ ARAÇLAR YAN SANAYİ (23-30 Eylül 2010)  FUARInda dağıtılacak.

Kısa bir tatil ve sonra koşturmaya devam, gelecek sayı buluşmak dileğiyle,
sağlıkla kalın.

 

  İlgili Haberler

 

Teknofil Mühendislik, Hava Filtreleri Performansının Ölçümü İçin Test Ekipmanı Geliştirdi
Ortem Yeni Projelerle Farklı Sektörlere de Yönelecek
Elcab Kablo Genel Müdürü Nejdet Tıskaoğlu: Hannover Messe-nin Verimliliği Sürekli Katılımla Çok Daha İyi Anlaşılıyor
Sürdürülebilir Rekabet Gücü İçin Buluşma Noktası
Erkunt Traktör Aynı Zamanda Dünyanın Önemli Traktör Üreticilerine de Hidrolik Kaldırıcı Üretiyor

  İlgili Yazılar

 

Bu Gücü Kullanın
Sanayinin Hayalleri
İkibinoniki-ye Bir Kala
Risk Çemberi
Çok Az Kaldı
 

http://www.hannovermesse.de/en/promo?xvn4x

http://maktekfuari.com








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Şti.

  Bahçeşehir 2.Kısım Mah.(Boğazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi