SubconTurkey

Hoşgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   24 Mayıs 2012, Perşembe

Subat 2009 Sayısı

Yıl : 6 | Sayı : 58

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     Arşiv
     İletişim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış şekilde ulaşmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

Aralarında Mısır, İran, Suriye ve Ukraynanın da bulunduğu 70e yakın ülkeden üretici, ithalatçı ve ihracatçılar İstanbulda WIN09da buluşacak

Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen; 7 farklı sektörü aynı çatı altında, iki farklı zaman diliminde ve 7 farklı fuarda buluşturan WIN Fuarları, krizden bunalan üretici KOBİler ve ihracatçılar için can simidi olmaya aday.

Yurtdışı ziyaretçiyi artırıcı çalışmalarıyla, katılımcısına ihracat olanakları sağlayan, Avrasya ve Orta Doğu bölgelerinin en büyük sanayi platformu olarak tanımlanan WIN (World of Industry), bu yıl da Türkiyenin yanı sıra, 70 ülkeden yüzlerce şirketin temsilcilerini İstanbulda buluşturacak. 2009 WIN Fuarlarının Avrasya İş Ortağı ise Mısır olacak. Ayrıca fuar kapsamında düzenlenecek olan, ülkelerarası proje paylaşımlarıyla pazarlar arası iletişimin güçlendirildiği İşbirliği Günlerinin bu yılki konuk ülkeleri de Mısırın yanı sıra İran, Suriye ve Ukrayna.

İstanbul Büyükçekmecedeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş.nin düzenleyeceği WIN09un 5 ile 8 Şubat arasındaki ilk fazında; Machinery09, Welding09, Surface Treatment09 ve Materials Handling09 fuarları yer alacak. 26 Şubatta başlayıp 1 Martta bitecek olan ikinci fazda ise Otomasyon09, Electrotech09 ve Hydraulic&Pneumatic09 fuarları ziyaret edilebilecek.

Orta Anadolu Makine ve Aksamı İhracatçıları Birliğinden Makine Mühendisleri Odasına, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Ankara Sanayi ve Ticaret Odalarından VDMA Alman Makina ve Aksamı İmalatçıları Birliğine kadar 60a yakın ulusal ve uluslararası kuruluşun desteklediği WIN09 Fuarları, endüstriyel etkinliklerle, çözüm olanaklarının yoğun olarak sunulduğu güçlü bir platform olacak.

Türkiye, Avrasya ve Orta Doğu bölgesi imalat endüstrisinin en önemli fuarı olarak bilinen WIN, 2000 ile 2007 yılları arasında tek çatı altında gerçekleştirildi. Ziyaretçilerin daha fazla ürün, marka ve firma görmek istemeleri, fuarların 2007den itibaren iki fazda düzenlenmesi sonucunu doğurdu. 2008 yılında düzenlenen WINe 197si yabancı 1408 kurum ve kuruluş katılmış ve iki fazdaki toplam ziyaretçi sayısı da 121 bin olmuştu.

T.C. Dış Ticaret Müsteşarlığı bu yıl 17 ülkeden ihracatçıların fuara katılımı için fuara destek verdi. KOSGEBin de destek sunduğu fuar için Hannover Messe Bileşim Fuarcılık Avrupa, Avrasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrikada yoğun bir tanıtım ve reklam kampanyası gerçekleştirildi.

Fuara ilişkin ayrıntılı bilgi ve ücretsiz fuar davetiyesi almak için www.win-fair.com adresi ziyaret edilebilir.

Fuarların fuarında 7 sektör buluşuyor

5 Şubatta başlayıp, 8 Şubat 2009da bitecek olan birinci fazda yer alacak fuarlar şunlar: 

MACHINERY09 (14. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı), WELDING09 (9. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı), SURFACE TREATMENT09 (3. Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı), MATERIALS HANDLING09 (8. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı).

26 Şubatta başlayıp 1 Mart 2009da bitecek olan ikinci fazda yer alacak fuarlar da şunlar: 

OTOMASYON09 (16. Endüstriyel Otomasyon Fuarı), ELECTROTECH09 (10. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Fuarı) ve HYDRAULIC&PNEUMATIC09 (6. Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarı).

 

  İlgili Haberler

 

BUSWORLD TURKEY 2012
4. Busworld Turkey 19 Nisan da Açılıyor
Sentez Fuar Jec Europe Fuarına Katıldı
Kalıp Sektörü Tüyap Bursa Çatısı Altında Buluşuyor
ISK SODEX Fuarı Yeni ilişkiler Kurabilmek İçin Mükemmel Fırsat

  İlgili Yazılar

 

Kriz ve IAA Fuarı
Umurumda mı Dünya
KOSGEBE Teşekkürler
İhracat pazarlamasında etkin bir yöntem; fuar katılımı - (VI)
İhracat pazarlamasında etkin bir yöntem; fuar katılımı - (V)
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Şti.

  Bahçeşehir 2.Kısım Mah.(Boğazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEŞEHİR-BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi