SubconTurkey

HoÅŸgeldiniz
subconturkey.com

Favorilerime Ekle

yan sanayi

Bugün :   24 Mayıs 2012, PerÅŸembe

Mayis 2010 Sayısı

Yıl : 7 | Sayı : 73

     Anasayfa
     Hakkımızda
     Künye
     Abone Formu
     ArÅŸiv
     İletiÅŸim

http://www.ankiros.com


http://maktekfuari.com




Dergimizin sayfalarına
taranmış ÅŸekilde ulaÅŸmak için tıklayın  


 

Haberdar olmak için
üye olunuz

İsim
E-Posta

Sektör Seçiniz


 

 



























 

İstanbul Ticaret Odasından (İTO) Latin Açılımı

İTO, Brezilya 1. Türk Ürünleri Sergisi İle Mercosurun Kapısını Aralıyor

İstanbul Ticaret Odası (İTO), üyelerinin yeni pazarlara açılarak yeni ortaklıklar kurması amacıyla başlattığı açılımlara bir yenisini daha ekliyor. Bahreyn, Ürdün, Umman, Kuveyt ve Katarı kapsayan Körfez Bölgesinden sonra İTO, 26-29 Mayıs 2010 tarihleri arasında Türk İhraç Ürünlerini bu kez Latin Amerikanın kalbi Brezilyada sergileyecek.

Sergi, Türkiyenin eş başkan olduğu Medeniyetler İttifakı Projesi çerçevesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Brezilyaya yapacağı resmi ziyaret ile eş zamanlı gerçekleştirilecek.

1. Türk Ürünleri Sergisi, küresel krizin etkilerinin yavaş yavaş kaybolmakta olduğu günümüzde Brezilya ile 1.5 milyar doları bulan ticaret hacmimizi artırmak için çok önemli bir adım oluşturuyor. Sergi, Rusya, Hindistan ve Çin ile birlikte önümüzdeki dönemde dünyanın ekonomik büyümesine en çok katkıyı sağlamasını beklenen Brezilya ekonomisinin kalbi Sao Pauloda gerçekleştirilecek.

Etkinlikler kapsamında yaklaşık 140 Türk firması, Türk ürünlerinin kalitesini Brezilya aracılığı ile Arjantin, Paraguay, Uruguay ve Venezuellanın da üye oldukları Güney Ortak Pazarının (MERCOSUR) tamamına tanıtma fırsatı bulacak. Türk firmaları, aynı zamanda Brezilyalı firmalarla önceden belirlenecek randevu takvimi çerçevesinde birebir görüşmeler yaparak somut işbirliği için adımlar da atacaklar.

İstanbul Ticaret Odası, bu etkinlik ile Türkiyenin gelişmiş sanayisini, zengin tarımsal gücünü, moda dünyasına adını yazdıran değerli tasarımcıların oluşturduğu Haute Couture modellerini Expo Turquia çatısı altında sergileyecek.

Sergide doğal hammaddeler ile hazırlanmış seçkin kozmetik ürünleri de yer alıyor. Türkiyenin zengin, kültürel mozaiğini günümüze taşıyan otantik hediyelik eşyaları ve takıları, hammaddesi ve desenleri ile üstün kalitedeki ev tekstili ürünleri, her birinde ayrı bir desen ile ayrı bir dünyanın oluşturulduğu Türk kilimleri ise serginin bir diğer renkli bölümünü oluşturuyor. Yine Türkiyenin ihracatında en önemli paylardan birine sahip olan otomotiv ürünleri, mutfak ve züccaciye dünyasının eşsiz ürünleri, çevreye duyarlılığı ile ödül kazanan elektrik ve elektronik malzemeleri sergide görücüye çıkacak. Ayrıca plastik dünyasının en zengin ve renkli ürünleri, ergonomik ve fonksiyonel mobilyaları Latin pazarında boy gösterecek.

 

  İlgili Haberler

 

İlgili haber bulunamadı!

  İlgili Yazılar

 

İlgili yazı bulunamadı!
 

http://www.commercial-vehicles-turkey.com/?referer=Subcon

http://www.cnrsubconist.com/content/tr_index.asp








































SEKTÖREL
Tanıtım Grubu
Rek. ve Tic. Ltd. Åžti.

  BahçeÅŸehir 2.Kısım Mah.(BoÄŸazköy)
  4.Cadde,Mavi Kardelen Sitesi, A-Blok No:1/2 Daire:2
  BAHÇEÅžEHİR-BAÅžAKÅžEHİR-İSTANBUL
  Tel:0212 607 28 22- 5 Hat
 
E-posta : subcon@sektorel.com

SUBCONTURKEY Yan Sanayi Ürünleri Gazetesi
www.sektorel.com | www.subconturkey.com | subcon@subconturkey.com
yan sanayi